Карен Мари Монинг


А сега е време да споделим и няколко тапета, директно свалени от сайта на Карън Мари Монинг.Карън Мари Мониг е автор на поредиците Шотландски Войни и Треска. Книгите й са публикувани на 21 езика, а събитията й привличат фенове от целият свят. Монинг започва кариерата си с писането на паранормални романси развиващи се в Шотландия, но когато започва все повече да се впечатлява от Келтската митология, тя сменя жанровете и започва да пише Градско фентъзи (Urban Fantasy) и мести мястото на развитие в Дъблин, Ирландия, за да може да се фокусира на Туата де Данан, или Фей; древна раса на безсмъртни същества, които живеят тайно сред хората в продължение на хилядолетия.
В момента Карън привърша графичната новела за Дел Рей, която представя оригиналната история за МакКейла Лейн и Джерико Барън, и има сключен договор с Random House Publishing Group за още три книги във вселената на „Треска“. Тя разпределя времето си между планините на Джорджия и плажовете на Флорида.
А сега ето и тапетите, които авторката е споделила с феновете на сайта си.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Photobucket
Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s